marraskuu, 2017

23marras17:0020:30Sadon jälkipuintia LoimaallaVanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Tapahtuman kuvaus

Ohjelma:
16.30-17.00 Kahvitarjoilu
17.00-17.10 Tilaisuuden avaus / Jari Lehmusvaara, Toimitusjohtaja, Satafood Kehittämisyhdistys ry
17.10-18.00 Koekenttien ja satonäytteiden tuloksia / Juha Salopelto, Tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy
18.00-18.40 Kauralajikkeissa on mistä valita / Leena Pietilä, Jalostaja, Boreal Kasvinjalostus Oy
18.40-19.10 Hometoksiiniennusteet ennakoivat viljojen laatua / Timo Kaukoranta, Tutkija, Luke
19.10-19.30 Tauko
19.30-20.00 Lämpösummatarkastelu avuksi kasvilajien ja -lajikkeiden valintaan / Ari Rajala, Johtava tutkija, Luke
20.00-20.30 Uusia markkinoita ja -kanavia suomalaiselle kauralle / Minna Oravuo, Viljapäällikkö, Raisio Oyj
20.30- Loppukeskustelu

Tilaisuus on maksuton.
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen 20.11.2017 mennessä sähköpostilla jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.
Tervetuloa!

Lisää

Aika

(Torstai) 17:00 - 20:30

Paikka

Maatalousmuseo Sarka

Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Järjestäjä

Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankeSatafood Kehittämisyhdistys ry Viialankatu 25, 32700 Huittinen

Kohderyhmä

Hankkeen kohderyhmänä ovat maakuntien alueen alkutuottajat. Sopivia tiloja toteuttamaan gluteenitonta viljelykiertoa ovat sekä perinteiset vilja- että erikoiskasvitilat. Myös karjatiloille, joiden ainoa tuotannossa oleva vilja on kaura, gluteeniton viljelykierto sopii hyvin.

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen

Yhteystiedot

jukka.saarinen@satafood.net, 040 555 3683

X
X