Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan?

21touko09:0015:30Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan?Rajakatu 35, Jyväskylä

Tapahtuman kuvaus

Nimisuojatuotteet ja ruokamatkailu -seminaari & työpaja Jyväskylässä

toukokuu 21 @ 09:00 – 15:30

Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jkl, tila C119) tiistaina 21.5.2019 klo 9.00 – 15.30.

klo 9.00

Ilmoittautuminen ja aamukahvit

klo 9.30

Tilaisuuden avaus

Nimisuoja on helppo tapa lisätä myyntiä! Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

D.O. Saimaa – alueellisen laatu- ja alkuperämerkin synty ja käyttö, Ilkka Arvola, keittiömestari, yrittäjä

Ravintolapuheenvuoro

Slow food & ruokamatkailu, Minna Junttila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Luonnontuotteista ruokamatkailuun vetovoimaa ja nimisuojatuotteita? Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset

Suomalaisella saunaelämyksellä maailmalle – ruoka olennaisena osana, Satu Freyberg, Sauna from Finland

Ruoka osana alueen markkinointia, Johanna Maasola, Visit Jyväskylä

klo 12.00

Lounas (omakustanteinen)

klo 13.00

Työpajatyöskentely, fasilitoija Hilkka Heikkilä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Konkreettisia mahdollisuuksia nimisuojalle – sanoista tekoihin heti tänään
Yhteistyömahdollisuudet markkinoinnin apuna
Nimisuojatuotteet meidän yrityksessä

klo 15.30

Tilaisuus päättyy, jonka jälkeen mahdollisuus verkostoitumiselle ja keskustelulle

Tilaisuuden järjestävät PROMO – Nimisuojatuotteiden monimediakampanja -hanke (Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti) ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (JAMK).

Lisätietoja:
Leena Pölkki
leena.polkki@jamk.fi
050 401 1894

Lisää

Aika

(Tiistai) 09:00 - 15:30(GMT+00:00)

Paikka

Rajakatu 35, Jyväskylä

Ilmoittautumisosoite

https://www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/suomalaiset-kuluttajat-tuntevat-parmankinkun-mutta-tunteeko-italialainen-lapin-puikulan-nimisuojatuotteet-ja-ruokamatkailu-seminaari-tyopaja-jyvaskylassa/

Kohderyhmä

Ruoka- ja matkailualan yrittäjät, kehittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi