Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan?
Tapahtuman kuvaus
Nimisuojatuotteet ja ruokamatkailu -seminaari & työpaja Jyväskylässä toukokuu 21 @ 09:00 – 15:30 Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari &
Tapahtuman kuvaus
Nimisuojatuotteet ja ruokamatkailu -seminaari & työpaja Jyväskylässä
toukokuu 21 @ 09:00 – 15:30
Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jkl, tila C119) tiistaina 21.5.2019 klo 9.00 – 15.30.
klo 9.00
Ilmoittautuminen ja aamukahvit
klo 9.30
Tilaisuuden avaus
Nimisuoja on helppo tapa lisätä myyntiä! Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
D.O. Saimaa – alueellisen laatu- ja alkuperämerkin synty ja käyttö, Ilkka Arvola, keittiömestari, yrittäjä
Ravintolapuheenvuoro
Slow food & ruokamatkailu, Minna Junttila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Luonnontuotteista ruokamatkailuun vetovoimaa ja nimisuojatuotteita? Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Suomalaisella saunaelämyksellä maailmalle – ruoka olennaisena osana, Satu Freyberg, Sauna from Finland
Ruoka osana alueen markkinointia, Johanna Maasola, Visit Jyväskylä
klo 12.00
Lounas (omakustanteinen)
klo 13.00
Työpajatyöskentely, fasilitoija Hilkka Heikkilä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Konkreettisia mahdollisuuksia nimisuojalle – sanoista tekoihin heti tänään
Yhteistyömahdollisuudet markkinoinnin apuna
Nimisuojatuotteet meidän yrityksessä
klo 15.30
Tilaisuus päättyy, jonka jälkeen mahdollisuus verkostoitumiselle ja keskustelulle
Tilaisuuden järjestävät PROMO – Nimisuojatuotteiden monimediakampanja -hanke (Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti) ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (JAMK).
Lisätietoja:
Leena Pölkki
leena.polkki@jamk.fi
050 401 1894
Lisää
Aika
(Tiistai) 09:00 - 15:30(GMT+00:00)
Paikka
Rajakatu 35, Jyväskylä
Järjestäjä
Ilmoittautumisosoite
https://www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/suomalaiset-kuluttajat-tuntevat-parmankinkun-mutta-tunteeko-italialainen-lapin-puikulan-nimisuojatuotteet-ja-ruokamatkailu-seminaari-tyopaja-jyvaskylassa/
Kohderyhmä
Ruoka- ja matkailualan yrittäjät, kehittäjät ja muut toimijat
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi