Suupohjan Johtajuushautomo nuorille aikuisille

29maalis17:0019:30Suupohjan Johtajuushautomo nuorille aikuisilleOjalan Pakari, Topeeka 42, Kauhajoki

Tapahtuman kuvaus

JOHTAJUUSHAUTOMO

tiistaina  29.3.2016 klo 17.00  – 19.30. Ojalan Pakarin yläkerta, Kauhajoki

Voiko johtajuustaitoja kehittää? Kyllä voi!

Sinä suupohjalainen 18-40-vuotias johtajuudesta tai yrittäjyydestä kiinnostunut tule mukaan  Johtajuushautomoon. Jokaisessa meissä on ominaisuuksia jotka sopivat hyvälle johtajalle. Jokaisessa on myös ominaisuuksia joita tulisi kehittää. Tule mukaan keskustelemaan millaista on hyvä johtajuus, miksi Suupohjassa tarvitaan hyviä johtajia ja miten  sinä voit kehittyä johtajana!

Johtajuushautomon ohjema

Tervetuloa: Suupohjan Nuorkauppakamari ryLuento Toni Hinkka, johtajuusaktivisti, ammattimentori CxoMentors OyKeskustelua johtajuudesta ja johtajana kehittymisestä  iltapalan ääressä.
Johtamisaktivisti Toni Hinka  on mentoroinut useita suomalaisia johtajia. Hänen elämäntehtävänä on suomalaisen johtamisen parantaminen. Puheenvuorossaan hän nostaa esiin mitä on hyvä johtajuus ja mitä karisma on.  Lisää Toni Hinkan ajatuksia voit lukea esim.  Vastuunjauhantaa -blogista (http://vastuunjauhantaa.fi/ )  

Tervetuloa!

Pyydämme ilmoittautumiset  torstaihin  24.3. mennessä osoitteeseen mailto:suupohja.jc@gmail.com.   Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuden tarjoilukulujen kattamiseksi keräämme 10 euron osallistumismaksun.

Tilaisuuden järjestää Suupohjan Nuorkauppakamari ry  yhteistyössä Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymän kanssa. Tilaisuuden järjestämisitä tukee Manner-Suomen Maaseutuohjelma.

Lisää

Aika

(Tiistai) 17:00 - 19:30

Paikka

Ojalan Pakari, Kauhajoki

Ojalan Pakari, Topeeka 42, Kauhajoki

Kohderyhmä

Suupohjalaiset nuoret aikuiset (18-40 vuotiaat) johtajuudesta kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Heli Talvitie (heli.rintahaka@kolumbus.fi)