Syyskuun hevosyrittäjäuutiset Vastuu - uusi vanha asia hevosalalla

07syys09:3012:00Syyskuun hevosyrittäjäuutiset Vastuu - uusi vanha asia hevosalallaHAMK Mustiala, Mustialantie 105, Tammela

Tapahtuman kuvaus

Hevosyrittäjäuutiset ovat kaikille avoin ja maksuton verkkolähetysten sarja. Uutiset sisältävät asiantuntijaluentoja, joita voi seurata paikan päällä, livenä kotikoneelta tai katsella videotallenteina.
Hevosyrittäjäuutisten sarja käynnistyy vastuullisuus teemalla. Kaikki siitä puhuu, mutta mitä vastuullisuus oikeasti tarkoittaa? Tuttua on, että hevosyrityksen on huolehdittava hevosten hyvinvoinnista ja ympäristöstä, henkilökunnasta ja asiakkaista. Uutena ilmiönä voidaan pitää viestinnän muuttumista ja etenkin sitä, miten hyvistä teoista osataan kertoa ulospäin. Tyystin erilaista, tulevaisuuteen suuntaavaa katsontakantaa herättelee somen ja digitaalisuuden vahvana asiantuntijana tunnettu Minna Valtari Somecosta. ”Vastuullisuusasioista viestiminen on uudistunut sosiaalisen median tuomien mahdollisuuksien ansiosta”, kuvailee Minna Valtari. Hevostalouden näkökulman kirkastaa erikoistutkija Markku Saastamoinen Luonnonvarakeskus Lukesta. ”Hevostaloudessa kuten kotieläintuotannossa keskiössä on eläin eli hevonen ja siihen liittyvät eettiset ja hyvinvointikysymykset, kun olemme valjastaneet eläimen käyttöömme tuottamaan meille aineellista ja aineetonta hyvää,” pohtii Saastamoinen.

Asiantuntijaluentojen lisäksi esittelyssä on käytännön case siitä, miten hevosalan yritys arjessaan huolehtii vastuullisuudesta.

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:30 - 12:00(GMT+00:00)

Paikka

HAMK Mustiala, Tammela

HAMK Mustiala, Mustialantie 105, Tammela

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1145387&SID=9a83bf7a-877e-46e8-9b3d-ff0bda44fe42&dy=1253745860

Kohderyhmä

Hevosalan yrittäjät ja ammattilaiset, hevosalan ja maaseudun neuvojat, kehittäjät ja viranomaiset sekä alaan linkittyvät toimijat ja muut kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Sirpa Pussinen, sirpa.pussinen@hamk.fi

Webinaariosoite

https://www.youtube.com/channel/UCxrhSAVBbkN9VzlOI_0SIXg