Tervetuloa ideoimaan ja keskustelemaan villiruoasta

18marras09:3012:30Tervetuloa ideoimaan ja keskustelemaan villiruoastaRavintola Perho, Mechelininkatu 7, HELSINKI

Tapahtuman kuvaus

Sata villiruokakokkia – mutta mistä raaka-aineita?

Tervetuloa ideoimaan ja keskustelemaan villiruoasta! Tilaisuuden tavoitteena on koota yhteen luonnontuotteiden käyttäjiä, kuten kokkeja ja muita ruoka-alan ammattilaisia ja kerääjiä sekä kehittäjätahoja, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan verkostoa Etelä-Suomeen käyttäjien tarpeista lähtien.

Tilaisuudessa esitellään villiruoan mahdollisuuksia, hyviä käytäntöjä keruuverkoston organisointiin sekä kartoitetaan asian kehittämisestä kiinnostuneet tahot ideoimaan hanketoimintaa asian edistämiseksi.

Ilmoittautumiset pyydetään 15.11.2015 klo 12 mennessä webropol-lomakkeen kautta:https://www.webropolsurveys.com/S/E4026086415BC475.par

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:30 - 12:30

Paikka

Ravintola Perho, HELSINKI

Ravintola Perho, Mechelininkatu 7, HELSINKI

Kohderyhmä

Luonnontuotteiden keruusta, ostosta, myynnistä, käytöstä, tuotekehityksestä ja hankintaverkoston organisoinnista kiinnostuneet tahot, ammattikeittiöt, luonnontuotealan tukkukauppiaat, luonnontuote- ja elintarvikealan yrittäjät ja kehittäjät, keruuverkoston toimijat

Yhteyshenkilö

Anne Ristioja, anne.ristioja@ely-keskus.fi, puh. 0295 037 118