marraskuu, 2015
Tapahtuman kuvaus
Sata villiruokakokkia – mutta mistä raaka-aineita? Tervetuloa ideoimaan ja keskustelemaan villiruoasta! Tilaisuuden tavoitteena on koota yhteen luonnontuotteiden käyttäjiä, kuten kokkeja ja muita ruoka-alan ammattilaisia ja kerääjiä sekä kehittäjätahoja, jotka ovat kiinnostuneita
Tapahtuman kuvaus
Sata villiruokakokkia – mutta mistä raaka-aineita?
Tervetuloa ideoimaan ja keskustelemaan villiruoasta! Tilaisuuden tavoitteena on koota yhteen luonnontuotteiden käyttäjiä, kuten kokkeja ja muita ruoka-alan ammattilaisia ja kerääjiä sekä kehittäjätahoja, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan verkostoa Etelä-Suomeen käyttäjien tarpeista lähtien.
Tilaisuudessa esitellään villiruoan mahdollisuuksia, hyviä käytäntöjä keruuverkoston organisointiin sekä kartoitetaan asian kehittämisestä kiinnostuneet tahot ideoimaan hanketoimintaa asian edistämiseksi.
Ilmoittautumiset pyydetään 15.11.2015 klo 12 mennessä webropol-lomakkeen kautta:https://www.webropolsurveys.com/S/E4026086415BC475.par
Lisää
Aika
(Keskiviikko) 09:30 - 12:30
Paikka
Ravintola Perho, HELSINKI
Ravintola Perho, Mechelininkatu 7, HELSINKI
Ilmoittautumisosoite
Kohderyhmä
Luonnontuotteiden keruusta, ostosta, myynnistä, käytöstä, tuotekehityksestä ja hankintaverkoston organisoinnista kiinnostuneet tahot, ammattikeittiöt, luonnontuotealan tukkukauppiaat, luonnontuote- ja elintarvikealan yrittäjät ja kehittäjät, keruuverkoston toimijat
Yhteyshenkilö
Anne Ristioja, anne.ristioja@ely-keskus.fi, puh. 0295 037 118