maaliskuu, 2018

Tapahtuman kuvaus
Retkellä tutustutaan Varsinais-Suomen seudulla sijaitseviin kohteisiin. Retkiohjelma: klo 8:00 Lähtö Huittisten linja-autoasemalta 8:35 Euran linja-autoasema 9:15 Saloniemen Juustola, Laitila – luomutuotteet omista alkuperäisrotuisten lehmien, lampaiden ja vuohien maidosta 11:30 Veraisen Leipomo Oy, Mynämäki –
Tapahtuman kuvaus
Retkellä tutustutaan Varsinais-Suomen seudulla sijaitseviin kohteisiin.
Retkiohjelma:
klo
8:00 Lähtö Huittisten linja-autoasemalta
8:35 Euran linja-autoasema
9:15 Saloniemen Juustola, Laitila – luomutuotteet omista alkuperäisrotuisten lehmien, lampaiden ja vuohien maidosta
11:30 Veraisen Leipomo Oy, Mynämäki – luomuleivät | Kahvila-ravintola ja leipomon myymälä Tuomaksen Tupa: noutopöytälounas 9,20€
13:45 Vallan Maukas Oy, Vehmaa – pienteurastamo ja lihapuoti (ei luomuhyväksytty) | Yhteistyössä luomunaudanlihatuottaja Heidi Jaakkola, Jaakkolan tila, Uusikaupunki
n. 16:20 Paluu Euran linja-autoasemalle
n. 16:55 Huittisten linja-autoasema
Lähde mukaan kuulemaan ja näkemään, miten luomujalostuksella voi onnistua ja mitä lisäarvoa luomu tuo!
Retki on maksuton lounasta lukuun ottamatta. Matkalle mahtuu mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Ilmoittautumiset maanantaihin 19.3.2018 mennessä: emilia.ruokonen@satafood.net
Lisää
Aika
(Torstai) 08:00 - 17:00
Paikka
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Järjestäjä
Uutta kasvua luomusta - osaamisella kannattavuutta SatakuntaanAnne Johansson, 0400 719 413, anne.johansson@proagria.fi
Yhteyshenkilö
Emilia Ruokonen
Yhteystiedot
emilia.ruokonen@satafood.net