TULEVAISUUDEN KYLÄ - MITEN SE TEHDÄÄN? Alavus

26huhti16:3020:00TULEVAISUUDEN KYLÄ - MITEN SE TEHDÄÄN? AlavusOksalammentie 9, Alavus

Tapahtuman kuvaus

Nyt luodaan tulevaisuutta! Eteläpohjaiset kylät kokoontuvat huhtikuussa pohtimaan tulevaisuutta ja sen tekemistä. Sotemaku-muutokset tulevat muuttamaan myös kylien ja niissä asuvien ihmisten toimintaympäristöä ja palveluja. Miten kylät ja yhdistykset voivat olla muutoksessa mukana, mitä kolmas sektori voi tehdä palvelujen tuottajana, hyvinvoinnin kasvattajana – entä jokainen aktiivinen kansalainen itse?

Tilaisuudet järjestää Eteläpohjalaiset Kylät ry yhteistyössä maakunnan Leader-ryhmien ja muiden kumppanien kanssa. Yhteistyössä ovat mukana Etelä-Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa -hanke, Yhteinen keittiö -hanke, Ruralia-instituutin Yhteiskunnallinen yrittäjyys maaseudulla -hanke sekä UusiEp-maakuntavalmistelu.

Ilmoittaudu mukaan Etelä-Pohjanmaalla huhtikuussa pidettäviin tilaisuuksiin, joissa luotsataan kylien ja maaseudun tulevaisuutta. Asiantuntevat alustukset ja kunnolliset keskustelut, aloitetaan ruokailulla ja kahvitkin siemaistaan. Toivottavasti jokainen kunta, kylä ja yhdistys pistää edustajia paikan päälle! Ruokailun järjestämiseksi pyydetään ilmoittautumisia viimeistään viikkoa ennen tilaisuuksia.

Lisää

Aika

(Torstai) 16:30 - 20:00(GMT+00:00)

Paikka

Huhtamäkisali, Alavus

Oksalammentie 9, Alavus

Ilmoittautumisosoite

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=XFIbS82D8kShD7llhq69szNDipSeppZLqgYLlURWlcVUREFGMElCNzg4RUQzTVJLSFFCVlpQQzBaUi4u

Kohderyhmä

Tilaisuuksiin toivotaan kyläläisiä, vapaaehtoistoimijoita ja luottamushenkilöitä, kaikkia oman asuinalueen kehittämisestä kiinnostuneita. Kuntien ja muiden yhteisöjen toimihenkilöt ja yrittäjät ovat niinikään tervetulleita – rakennetaan tulevaisuuden kumppanuuksia!

Yhteyshenkilö

Heikki Korkealaakso

Yhteystiedot

heikkikorkealaakso@gmail.com