Tutkimuksesta voimaa elintarvikekehitykseen
03loka08:1512:00Tutkimuksesta voimaa elintarvikekehitykseen
Tapahtuman kuvaus
Miten hyödyntää tutkimustietoa uusien elintarvikkeiden kehityksessä ja markkinoinnissa? Tule kuulemaan otteita kauran, kasviproteiinien ja probioottien tutkimustuloksista sekä yritystarinoita tutkimusten hyödyntämisestä ruokaketjun yrityksissä. OHJELMA 8:15 Tilaisuuden avaus ja Innotorin yhteenveto / Pauliina Ojansivu,
Tapahtuman kuvaus
Miten hyödyntää tutkimustietoa uusien elintarvikkeiden kehityksessä ja markkinoinnissa?
Tule kuulemaan otteita kauran, kasviproteiinien ja probioottien tutkimustuloksista sekä yritystarinoita tutkimusten hyödyntämisestä ruokaketjun yrityksissä.
OHJELMA
8:15 Tilaisuuden avaus ja Innotorin yhteenveto / Pauliina Ojansivu, Turun yliopisto
8:30 Kaura ja terveys – Lyhyt katsaus kauratutkimuksien tuloksiin / Elintarvikekemian apulaisprofessori Kaisa Linderborg, Turun yliopisto
8:50 Tutkimustiedon hyödyntäminen markkinoinnissa – case kaurasiemennäkkileivät / Markkinointijohtaja Veera Meltovaara, Leipomo Rosten oy
9:10 Probiootit ja postbiootit elintarvikkeissa / Johtaja Seppo Salminen, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto
9:30 Case Canius® Tutkimuksesta vientituotteeksi – kakasta purkkiin / ETT Shea Beasley, Vetcare Finland Oy
Kahvi- ja verkostoitumistauko
10:30 Proteiinikasvien alkutuotanto – haasteet ja mahdollisuudet / Erikoistutkija Marjo Keskitalo, Luonnonvarakeskus
10:50 Kuluttaja haluaa vastuullista proteiinia helposti ja herkullisesti / Johtaja, tuotteet ja T&K, Tarja Honkala, Apetit Ruoka Oy
11:10 Flavoria® – monitieteinen kestävän kehityksen tutkimusalusta / Kehityspäällikkö Mari Norrdal, Turun yliopisto
11: 30 Verkostoitumispisteet
1. Varautuminen ilmastonmuutoksen vaikutuksiin biotaloudessa – Pyhäjärvi-Instituuttisäätiö sr
2. INNOKIERTO rakentamassa elintarviketeollisuuden kiertotalousprosessien innovaatioympäristöä– Satafood kehittämisyhdistys ry
3. Elinvoimainen ruokaketju Varsinais-Suomessa – Brahea- keskus Turun yliopisto
4. Moniaistinen Aistikattila® – Tule kokemaan moniaistinen ympäristö
5. Food Tech Platform Finland esittäytyy: Miltä ruokaketju ja -järjestelmä näyttää vuonna 2050? Ilmastokriisi vaatii ruuan tuotannon ja kulutuksen muutosta, jonka teknologia ja uudet liiketoimintamallit mahdollistavat. Tämän päivän ideat ja yhteistyökumppanit ratkaisevat sen, kuka ruokaa valmistaa ja toimittaa kuluttajille tulevaisuudessa. Tule kuulemaan mitä Food Tech Platform Finland tekee ja voiko sinun yrityksesi osallistua seuraavan sukupolven ruokajärjestelmän rakentamiseen.
Ilmoittaudu mukaan 26.9.2019 mennessä tästä linkistä:
https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=8019 tai sähköpostitse pauliina.ojansivu@utu.fi
Tilaisuus on osallistujille maksuton.
Tervetuloa!
Lisää
Aika
03.10.2019 08:15 - 12:00(GMT+00:00)
Paikka
Medisiina D, Alho Puro Sali
Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku
Järjestäjä
Liitetiedostot
Ilmoittautumisosoite
https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=8019
Kohderyhmä
Elintarvikealan yritykset
Yhteyshenkilö
Pauliina Ojansivu
Yhteystiedot
pkhein@utu.fi