Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin-työpaja

18helmi12:0016:00Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin-työpajaJokioinen

Tapahtuman kuvaus

Luomubuumi-työpaja järjestetään tiistaina 18.2.2020 Jokioisten Tietotalossa. Marja-Riitta Kottila,Pro Luomu, on koonnut luomutuotteiden markkinapotentiaaliselvityksen päivittäistavarakaupoista. Riitta Kaipainen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, on tutkinut luomutuotteita kauppojen hyllyillä ja Outi Vahtila, HAMK, kertoo ammattikeittiöiden luomutuotteiden kysynnästä. Työpajassa keskustellaan yritysten tuotekehitystarpeista ja Tuomo Tupasela, Luke, kertoo Jokioisten Food Pilot tuotekehitystiloista.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen ja mahdolliset erikoisruokavaliot 10.2. mennessä.
Tilaisuuden järjestää Luonnonvarakeskus, Luomuinstituutti ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä Luomussa vara parempi-hankkeen kanssa.
Lisää tietoa Luomubuumi-hankkeesta löytyy osoitteesta: https://luomuinstituutti.fi/tutkimus/elintarvikkeet-hankkeet/luomubuumi/
Lisää tietoa tilaisuudesta:
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, riitta.kaipainen@helsinki.fi, 044 3084569
Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, maarit.maki@luke.fi, 0295326374

Lisää

Aika

(Tiistai) 12:00 - 16:00

Paikka

Jokioinen

Ilmoittautumisosoite

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/102850/lomake.html

Kohderyhmä

pienet ja keskisuuret elintarvikeyritykset, luomuviljelijät, neuvontajärjestöt, konsultit, viranomaiset

Yhteyshenkilö

Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

Yhteystiedot

riitta.kaipainen@helsinki.fi, puh. 044-3084569