Luomubuumi-työpaja järjestetään tiistaina 18.2.2020 Jokioisten Tietotalossa. Marja-Riitta Kottila,Pro Luomu, on koonnut luomutuotteiden markkinapotentiaaliselvityksen päivittäistavarakaupoista. Riitta Kaipainen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, on tutkinut luomutuotteita kauppojen hyllyillä ja Outi Vahtila, HAMK, kertoo
Tapahtuman kuvaus
Luomubuumi-työpaja järjestetään tiistaina 18.2.2020 Jokioisten Tietotalossa. Marja-Riitta Kottila,Pro Luomu, on koonnut luomutuotteiden markkinapotentiaaliselvityksen päivittäistavarakaupoista. Riitta Kaipainen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, on tutkinut luomutuotteita kauppojen hyllyillä ja Outi Vahtila, HAMK, kertoo ammattikeittiöiden luomutuotteiden kysynnästä. Työpajassa keskustellaan yritysten tuotekehitystarpeista ja Tuomo Tupasela, Luke, kertoo Jokioisten Food Pilot tuotekehitystiloista.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen ja mahdolliset erikoisruokavaliot 10.2. mennessä.
Tilaisuuden järjestää Luonnonvarakeskus, Luomuinstituutti ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä Luomussa vara parempi-hankkeen kanssa.
Lisää tietoa Luomubuumi-hankkeesta löytyy osoitteesta: https://luomuinstituutti.fi/tutkimus/elintarvikkeet-hankkeet/luomubuumi/
Lisää tietoa tilaisuudesta:
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, riitta.kaipainen@helsinki.fi, 044 3084569
Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, maarit.maki@luke.fi, 0295326374