UUSIVU-ja SIVUKIERTO-hankkeiden loppuseminaari

18maalis09:0014:30UUSIVU-ja SIVUKIERTO-hankkeiden loppuseminaari

Tapahtuman kuvaus

Seminaari järjestetään Teams-sovelluksella. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille.

Seminaarin ohjelma

9.00 Seminaarin avaus: Marja Lehto, 

9.10 Mika Tuomola, Honkajoki Oy: Näkymiä eläinperäisten sivutuotteiden käsittelyyn ja
hyödyntämiseen
– Risto Kuisma, Helsingin yliopisto: Tuotantoeläinten veri ja sen hyödyntäminen
– Raija Alonen, Rasmix Oy: Rasvan keräily, kuljetus ja käsittely
– Esa Erkamo, Luke: Rapujauho ja sen hyödyntäminen
– Juha Lundström, Arctic Milk Oy & Maarit Mäki, Luke: Juustoheran jatkojalostus
– Anna Rauhansuu, Myssyfarmi: Lampaanvilla hyötykäyttöön toimivalla villaketjulla 

10.40 JALOITTELU 10 MIN 

10.50 Hanna Laatio, Ruokavirasto: Sivutuotteiden käyttö lemmikinruokien ja turkiseläinrehun raakaaineena
– Susanna Särkijärvi, Rovio Pet Foods: Sivutuotteiden hyödyntäminen lemmikkien ruoissa
– Paula Achren, Paula Achrenin Puutarha: Omenasivutuotteet hyötykäyttöön
– Emmi Brownie, Meritalo/Lepola Drinks: Omena- ja marjasivutuotteet uusiksi tuotteiksi
– Maarit Mäki, Luke: Kasvissivutuotteiden prosessointikokeet Lukessa 

12.00– 12.30 LOUNASTAUKO 

12.30 Jouko Saarinen, Suomen Puhdasilma Oy: Elintarvikesivutuotteiden kuivaus 

12.50 Matti Utriainen, Ramboll: Elintarvikkeiden alkutuottajien logistiikan haasteet ja mahdollisuudet 

13.10 Marja Jallinoja, Luke: Elintarvikesivutuotteiden tuotteistamisen hiilijalanjälki 

13.30 – 14.30 Yritysten puheenvuorot/Paneelikeskustelu
Esitysten pitäjät ja muut yritykset 

14.30 Seminaarin päätös

Lisää

Aika

18.03.2021 09:00 - 14:30(GMT+00:00)

Ilmoittautumisosoite

marja.lehto@luke.fi

Yhteyshenkilö

Marja Lehto

Yhteystiedot

marja.lehto@luke.fi