Uutta twistiä kasvisruokaan - Luomutarjonnan lisääminen ja monipuolistaminen ammattikeittiöissä

31elo09:0016:00Uutta twistiä kasvisruokaan - Luomutarjonnan lisääminen ja monipuolistaminen ammattikeittiöissä

Tapahtuman kuvaus

Ekocentrian järjestämä luomukasvisruokapäivä Ahlmanilla Tampereella. Reseptiikkaa kehittää ja päivän vetää Finlandia-talon keittiömestari Mika Heiskanen. Ruokaa tehdään alueellisista luomutuotteista ja mukana päivässä ovat ehtimisensä mukaan myös tuottajat, joilta raaka-aineet päivään saadaan. 

Lisätiedot Anu Arolaakso p. 044 785 4048 ja ilmoittautuminen reetta.toivanen@sakky.fi

Aika

31.08.2016 09:00 - 16:00(GMT+00:00)

Paikka

Hallilantie 24, Tampere

Hallilantie 24, 33820 Tampere

Get Directions

Kohderyhmä

Ammattikeittiöt

Yhteyshenkilö

reetta.toivanen@sakky.fi