Uutta twistiä kasvisruokaan - Luomutarjonnan lisääminen ja monipuolistaminen ammattikeittiöissä

31elo09:0016:00Uutta twistiä kasvisruokaan - Luomutarjonnan lisääminen ja monipuolistaminen ammattikeittiöissäHallilantie 24, 33820 Tampere

Tapahtuman kuvaus

Ekocentrian järjestämä luomukasvisruokapäivä Ahlmanilla Tampereella. Reseptiikkaa kehittää ja päivän vetää Finlandia-talon keittiömestari Mika Heiskanen. Ruokaa tehdään alueellisista luomutuotteista ja mukana päivässä ovat ehtimisensä mukaan myös tuottajat, joilta raaka-aineet päivään saadaan. 

Lisätiedot Anu Arolaakso p. 044 785 4048 ja ilmoittautuminen reetta.toivanen@sakky.fi

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 16:00

Paikka

Hallilantie 24, Tampere

Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kohderyhmä

Ammattikeittiöt

Yhteyshenkilö

reetta.toivanen@sakky.fi