Vaikuttavia hankkeita tarinallistamalla -työpaja

26loka08:3016:00Vaikuttavia hankkeita tarinallistamalla -työpajaRytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

Tapahtuman kuvaus

Hankeviestinnän ei tarvitse olla tylsää! Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ja Leader-ryhmät kutsuvat kaikki maakunnan kehittämistyössä mukana olevat Rytmikorjaamolle iskemään tarinaa. Luvassa on asiaa ja käytännön harjoituksia, joilla luoda kiinnostavaa sisältöä viestimiin.
Tilaisuuden vetäjä Anne Kalliomäki on kouluttanut ja tuottanut tarinoita ja tarinallistamiseen liittyviä suunnitelmia yrityksille jo kahdeksan vuoden ajan. Ennen Tarinakoneen perustamista Anne on työskennellyt pitkään televisio- ja elokuvatuotannoissa.

Päivän aikana työstämme omia hankkeitamme tarinallistamisen menetelmillä pohtimalla muun muassa seuraavia kysymyksiä:Miten innostat ja sitoutat toimijoita tarinan avulla?Miten saat hankkeen yleisön pauloihisi?Miten muotoilet hankkeesta tarinakokemuksen ? Mistä löytyy hankkeen oma koukuttava ydintarina?Miten tarinaa hyödynnetään kohtaamisissa ja erilaisissa kanavissa?
Maksuton tilaisuus on tarkoitettu hanketoimijoille, projektipäälliköille, hankeviestijöille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tutustupäivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan maanantaihin 24.10. mennessä.

 

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 08:30 - 16:00

Paikka

Rytmikorjaamo, Seinäjoki

Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/S/2CE09F11F1EAB26E.par

Kohderyhmä

hanketoimijoille, projektipäälliköille, hankeviestijöille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille yli rajojen

Yhteyshenkilö

Tuija Nikkari (tuija.nikkari@ely-keskus.fi)