Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä

14syys00:0023:45Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä

Tapahtuman kuvaus

Neljättä kertaa järjestettävä valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä ja Makumatka maalle -päivä kutsuvat tutustumaan oman lähialueen maaseutuyrityksiin, tiloihin ja tuottajiin. Viime vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 200 ruoan tuottajaa ja tiloilla on vieraillut tuhansia kiinnostuneita kuluttajia.

Tarkoituksena on mahdollistaa kuluttajien ja tuottajien kohtaaminen kasvotusten sekä tehdä tutuksi ruoantuotantoa, tilojen elämää ja tarjota mukavia kokemuksia. Päivään mahtuu monenlaista mukavaa; muun muassa lähituotteiden suoramyyntiä, hyvää ruokaa ja elämyksiä aina perunannostosta poniratsastukseen.

Miten mukaan?

Ruoan ja muiden maaseudun tuotteiden tuottajat, kotipuutarhurit, maaseudun matkailuyritykset ja esimerkiksi kalastajat voivat ilmoittautua mukaan https://ostatilalta.fi -sivustolla. Ilmoittautuminen on maksutonta.

Tapahtumasivustolta kävijät löytävät helposti kaikki mukaan ilmoittautuneet tilat. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu tapahtumapäivään 14.9.2019 saakka. Mitä aiemmin päättää osallistua, sitä laajemmin ehtii markkinoida ja valmistautua tapahtumaan. Ajoissa ilmoittautuneita tiloja nostetaan myös Osta tilalta! Facebook ja Instagram -sivuilla tapahtuman valtakunnallisessa markkinoinnissa. Sivustolta löytyy paljon vinkkejä tapahtuman järjestämiseen.

Mitä tarjoaa meille jokaiselle?

Osa tiloista tarjoaa kävijöille tilaesittelyjä ja hauskaa maaseututekemistä kuten perunannostoa, eläinten ja koneiden ihastelua, kahvittelua, latotansseja ja poniratsastusta. Samana päivänä järjestetään yhteistyössä myös Makumatka maalle –teemapäivä, joka kutsuu tutustumaan maaseudun matkailuyrityksiin.

Viimeisimmät uutiset tapahtumapäivästä saa myös näppärästi seuraamalla @ostatilalta Facebookissa tai Instagramissa. Tiloilla koettuja elämyksiä pääsee jakamaan myös osallistumalla #elämystilalla –kuvakilpailuun 20. syyskuuta asti. Lisätietoja osoitteessa ostatilalta.fi/kuvakilpailu.

Tapahtumaan osallistuvat tilat löytyvät nettisivuilta.

https://www.ostatilalta.fi/

Lisää

Aika

(Lauantai) 00:00 - 23:45(GMT+00:00)

Ilmoittautumisosoite

https://www.ostatilalta.fi/

Kohderyhmä

Päivän voi järjestää maaseudun tuotteiden tuottajat, kotipuutarhurit, kalastajat, maaseudun matkailuyritykset – ja päivään voi osallitua kuka tahansa käymällä vierailukohteissa

Yhteyshenkilö

Ellinoora Havaste

Yhteystiedot

elelha@utu.fi