Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2015 Rukalla

12marras(marras 12)09:0013(marras 13)13:00Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2015 RukallaHotelli Rantasipi Rukahovi (Ruka- ja Kitka-salit), Rukankyläntie 15, Kuusamo

Tapahtuman kuvaus

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen seminaari retkeilyineen järjestetään 12.–13.11.2015 Rukalla Kuusamossa. Seminaarin teemoja ovat tällä kertaa erityisesti kehittyvä luonnontuoteala ajankohtaiskysymyksineen, luonnontuoteala Koillismaalla, luonnosta raaka-aineita jalostukseen ja markkinoille sekä luonnontuotteet matkailu- ja hyvinvointipalveluissa.Toisena seminaaripäivänä 13.11.2015 järjestetään opintoretki, jonka aikana tutustutaan alueen luonnontuotteisiin liittyvään yrittäjyyteen erityisesti matkailu- ja hyvinvointipalvelujen näkökulmasta. Retkeilyllä tutustutaan muun muassa Saunatouriin sekä Riipisen Riistaherkkujen toimintaan.
Lisäksi 12.11.2015 illalla järjestetään yhteinen seminaaripäivällinen oheisohjelmineen. Luvassa on yhdessäoloa ja runsas valikoima maittavia, luonnontuotteilla säväytettyjä ruokia! Lisäksi kuulemme keittiön suunnalta ajatuksia luonnontuotteiden käytöstä.
Luonnontuotepäivien yhteydessä järjestetään samassa paikassa keskiviikkona 11.11.2015 klo 9-17 luonnontuotealan tutkimusseminaari, joka on avoin myös Luonnontuotepäivien osallistujille.
Seminaari on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Seminaari on vuosien ajan ollut alan toimijoiden keskeinen tapaamispaikka. Osallistujien on mahdollista tuoda paikalle esille esim. esitteitä ja tuotenäytteitä. Näihin on mahdollista tutustua seminaarin ensimmäisen päivän tauoilla.

Tapahtuman järjestävät Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä Naturpolis Oy:n, Luonnonvarakeskuksen, Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n sekä luonnontuotealan toimialapäällikön kanssa. Hankkeina järjestämiseen osallistuvat Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa (LUMOA) -koordinaatiohanke sekä Elintarvikkeista ja luonnosta elinvoimaa Koillismaalle -hanke.

Lisää

Aika

12 (Torstai) 09:00 - 13 (Perjantai) 13:00(GMT+00:00)

Paikka

Hotelli Rantasipi Rukahovi (Ruka- ja Kitka-salit), Kuusamo

Hotelli Rantasipi Rukahovi (Ruka- ja Kitka-salit), Rukankyläntie 15, Kuusamo

Ilmoittautumisosoite

http://www.luontoyrittaja.fi/554.html

Kohderyhmä

Luontoalan yrittäjät, kouluttajat, hankkeiden vetäjät, kehittäjät, rahoittajat ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Juha Rutanen, puh. 040 5737 568, juha.rutanen@helsinki.fi