Valtakunnallisten koordinaatiohankkeiden ja yhteistyötoimenpiteen hakulanseeraus

24huhti10:0015:45Valtakunnallisten koordinaatiohankkeiden ja yhteistyötoimenpiteen hakulanseerausHotelli Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Koordinaatiohankkeet ovat hankekokonaisuuksia ja vaikutuksiltaan enemmän kuin osiensa summa. Ne tukevat teemoja, joissa odotetaan paljon alueellista ja paikallista yritys- ja hanketoimintaa. Osa teemoista on kokonaan uusia, jolloin tiedon ja parhaiden käytäntöjen tehokas levittäminen on olennaista. Tässä hakulanseerauksessa pääset tutustumaan koordinaatiohanketeemoihin ja niiden tavoitteisiin. Tilaisuudessa voit myös vaihtaa ajatuksia hankesuunnitelmista koordinaatiohankkeisiin liittyen.
Maaseutuohjelman yhteistyötoimenpide ja sen sisältämä EIP-instrumentti (Eurooppalainen innovaatiokumppanuus) esitellään myös samassa tilaisuudessa. Runsaasti kiinnostusta herättäneessä yhteistyötoimenpiteessä rahoitetaan monipuolisesti maaseudun elinkeinojen kehittämistä edistäviä hankkeita. Näiden ohella haetaan EIP-innovaatioryhmiä, joiden tavoitteena on tuottaa maaseudun elinkeinotoimintaa koskeva merkittävä uudistus, käytännön tarpeista lähtevä innovaatio.
Osallistu koko päivään, tai valitse ohjelmasta hankkeesi kannalta oleelliset puheenvuorot. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös videon välityksellä osoitteessahttps://www.apogee.fi/maaseutu/. Videolla osallistuva voi lähettää tilaisuuden aikana kysymyksiä puheenvuorojen pitäjille sähköpostitse osoitteeseen joel.karlsson@maaseutu.fi. Vastaukset kysymyksiin tuodaan tälle tapahtumasivulle tilaisuuden jälkeen mahdollisimman nopeasti.
Lisätietoa koordinaatiohankkeista ja niiden teemoista löydättäältä

Lisätietoa EIP-innovaatioryhmistä löydättäältä

Lisää

Aika

(Perjantai) 10:00 - 15:45

Paikka

Hotelli Arthur, Helsinki

Hotelli Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/S/BA351E0497BB10AE.par

Kohderyhmä

Hallintoviranomaiset, kehittäjäorganisaatiot sekä muut koordinaatiohankkeiden teemoista ja elinkeinojen kehittämishankkeista kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Juha-Matti Markkola, juha-matti.markkola(at)maaseutu.fi, p. 040 559 9412