Vauhtia Yrittäjyyteen - Kaakkois-Suomen alueellinen maaseutuverkostopäivä

17marras08:3013:00Vauhtia Yrittäjyyteen - Kaakkois-Suomen alueellinen maaseutuverkostopäiväKehruuhuone, Kristiinankatu 20, Lappeenranta

Tapahtuman kuvaus

Kaakkois-Suomesta noin 97 % on maaseutua ja maaseutuyrityksiä ovat kaikki maaseutualueella toimivat yritykset toimialasta riippumatta. Maaseutuohjelma tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet elinkeinojen kehittämiseen. Lisäksi maaseutuyrityksille on tarjolla joukko muita yksityisiä ja julkisia palveluja liiketoiminnan kehittämiseen. Maaseutuverkostoon kuulumme me kaikki, jotka omalla toiminnallamme edistämme Kaakkois-Suomen yritystoimintaa.

Mikä maaseutuverkostopäivä?
Maaseutuverkostopäivässä pohdimme, miten voimme entistä paremmin palvella niin alkavia kuin kasvavia ja kehittyviä yrityksiä Kaakkois-Suomessa. Haemme vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
· Miten maaseutuyritysten tarpeet ja alueen yrityspalvelut kohtaavat?
· Mitkä ovat verkostomme vahvuudet ja haasteet?
· Miten voimme kehittää yhteistyötämme ja keskinäistä viestintäämme?
Tavoitteena on konkreettisten toimenpiteiden aloittaminen. Mitä alueella tapahtuu vuoden 2016 loppuun mennessä?

Lisää

Aika

(Tiistai) 08:30 - 13:00

Paikka

Kehruuhuone, Lappeenranta

Kehruuhuone, Kristiinankatu 20, Lappeenranta

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin987100&SID=4a0f92de-41ef-46aa-b9db-504110aa67eb&dy=509433741

Kohderyhmä

Kaikki Kaakkois-Suomen yritystoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet (esim. elinkeinoyhtiöt, elinkeinoasiamiehet, neuvontajärjestöt, yrittäjäjärjestöt, konsulttiyritykset, kauppakamarit, yrityskummit, Finnvera, TE-toimisto, Leader-ryhmät, maakuntien liitot, ELY-keskus)

Yhteyshenkilö

Riikka Penttilä, riikka.penttila@ely-keskus.fi, 0295 029 123