Vehmaan Vesi-infoilta

30elo18:0019:30Vehmaan Vesi-infoiltaOheistaidekoti, Vinkkiläntie 38, 23200 Vinkkilä

Tapahtuman kuvaus

Tilaisuudessa esitellän alustavat yhteenvedot vesistökyselystä, joka on vielä toistaiseksi auki osoitteessawww.ravakka.fi/vesikysely. Kyselyn vastaukset yhdessä maastokartoitusten kanssa luovat pohjan vesistöjen hoidon toimintasuunnitelmalle.
Valonian vesiasiantutijat, jotka toteuttavat toimenpidesuunnitelman maastotyöt, konkretisoivat vesistöjen tilaa vaihtoehtoisilla tulevaisuuskenaarioilla.
Tilaisuudessa myös huutokaupataan Vehmaan vesistöjen hoito-ja suojeluyhdistyksen lahjoituksena varainhakintaan saama Vikaisen grafiikkavedos. Teoksesta saadut varat käytetään vesienhoitotyöhön valuma-alueella. 

Tilaisuus on osa Vehmaan vesistöjen hoito- ja suojeluyhdistyksen (VeVe) Leader-hanketta, jossa toteutetaan Vehmaan valuma-alueen vesistöille hoito- ja virkistyskäyttösuunnitelma. Hankkeen rahoittaista ovat puoltaneet Leader Ravakka ja Leader Varsin Hyvä.

Lisää

Aika

(Tiistai) 18:00 - 19:30(GMT+00:00)

Paikka

Oheistaidekoti, Vinkkilä

Oheistaidekoti, Vinkkiläntie 38, 23200 Vinkkilä

Ilmoittautumisosoite

https://www.facebook.com/events/685525334928274/

Kohderyhmä

Vesistöjen hoidosta ja niiden hoitotoiminnasta kiinnostuneet, erityisesti Vehmaan kattavan valuma-alueen asukkaat Vehmaalta, Uudestakaupungista ja Taivassalosta. Myös muut Varsinais-suomalaiset vesitoimijat toivotetaan tervetulleeksi.

Yhteyshenkilö

Tuuli Jansson, Vehmaan vesistöjen hoito- ja suojeluyhdistys, tuuli.jansson@gmail.com, 050-3221155