Viestintäverkoston tapaaminen

09jouluKoko päivän tapahtumaViestintäverkoston tapaaminen

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Maaseudun uusi aika, jälleen kerran

Sanotaan, että koronapandemia on nostanut maaseudun merkityksen uuteen valoon. Sanotaan, että monipaikkaisuus on nyt kuuma aihe. Sanotaan, että nyt on pitkään aikaan paras aika viestiä maaseudusta.

Niin sanotaan. Mutta ihan oikeasti hei, onko niin? Ja jos on, miten siihen voi meidän näkökulmastamme tarttua? Ettei kaikki jää vain kivoiksi puheiksi ilman toimintaa.

11:00 Tervetuloa ja virittäytyminen tunnelmaan

11:15-12:00 Maaseutu nyt – Marko Kulmala

Suorasanainen Marko Kulmala on yrittäjä, kirjailija ja televisiotuottaja. Kulmalan vuonna 2005 perustettu viestintäyritys Insano tuottaa ”ideoita, tarinoita ja häiriöitä”. Insano rakentaa mm. viestintä- ja markkinointikonsepteja, strategianarratiiveja, yrityskulttuurimuutoksia sekä ja niihin liittyviä tuotantoja. Insano on voittanut Grand ja Gold Effie -palkinnot S-ryhmän Halpuutimme hintoja -viestintäkonseptin suunnittelusta.

Pari vuotta sitten Marko Kulmala oli meitä herättelemässä maaseutuviestinnän leirillä Tampereella, osa teistä saattaa muistakin hänet. Silloin hän ilmoitti, että maaseudun olisi jo aika lopettaa itsesääli ja synkistely. Kukaan ei jaksa ikuista valittajaa. Nyt ilmapiiri on eri, vai onko?

12:00-12:30 Mitä ihmettä me oikein kuulimme?

12:30-13:15 Työpajatyöskentelyä, viestintäverkoston ajatustiivistämö toimintaan!

13:15-13:45 Työpajojen purku ja yhteisen osion lopetus

13:45-14:15/14:30 Vertaishetki: Mitä on mielen päällä? ELY-keskusten viestintäammattilaiset, viestintähankkeet ja Leader-ryhmien viestijät

Maaseutuverkosto.fi

Lisää

Aika

Koko päivän tapahtuma (Keskiviikko)(GMT+00:00)

Ilmoittautumisosoite

https://e.eventos.fi/forms/maaseutu/aab3a94a-32e8-11eb-a21a-ee6a04371b85

Kohderyhmä

Maaseutuohjelman viestintäverkosto

Yhteyshenkilö

Sinikka Torssonen

Yhteystiedot

sinikka.torssonen@maaseutu.fi