Webinaari luonnontuotealan ennakointityöstä

17syys12:0015:30Webinaari luonnontuotealan ennakointityöstä

Tapahtuman kuvaus

Lähtölaukauksena luonnontuotealan toimintaohjelman päivittämiselle järjestetään 17.9.2021 klo 12.00-15.30 webinaari tulevaisuustyöskentelyn ja ennakoinnin työkalujen (mm. PESTE-analyysi) hyödyntämisestä. Toimintaa jatketaan myöhemmissä työpajoissa, joissa työstetään luonnontuotealan tulevaisuuskuvia, tavoitteita ja tarvittavia kehittämistoimia. Ennakointiin johdattaa Hanna-Leena Pesonen. Webinaarin yhteydessä Juha Rutanen kertoo toimintaohjelman päivittämisen jatkoaskelista.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaohjelman päivitystyöhön, ilmoittaudu 16.9. mennessä Birgitta Partaselle birgitta.partanen@arktisetaromit.fi tai Juha Rutaselle juha.rutanen@helsinki.fi, jotta voimme lähettää kaikille osallistujille teams-kutsun. Ohjelman valmisteluun voi osallistua myös työn myöhemmissä vaiheissa.

Tilaisuuden järjestävät Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti -hanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke yhteistyössä luonnontuotealan toimialapäällikön kanssa. Hankkeita rahoittavat maa- ja metsätalousministeriö sekä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry
Juha Rutanen, HY/Ruralia-instituutti
Sirkku Wacklin, luonnontuotealan toimialapäällikkö

Lisää

Aika

(Perjantai) 12:00 - 15:30(GMT+00:00)

Ilmoittautumisosoite

Birgitalle tai Juhalle (ks. ylempää)

Kohderyhmä

luonnontuotealan asiantuntijat ja muut sidosryhmät

Yhteyshenkilö

Juha Rutanen

Yhteystiedot

juha.rutanen@helsinki.fi