webinaari palkokasviaiheisista hankkeista

23huhti13:0014:00webinaari palkokasviaiheisista hankkeista

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista palkokasviteemaisen verkoston ja palkokasviaiheisten hankkeiden vetäjien ja toimijoiden kanssa! Mukana esittelyssä ovat Ground for Growth palkokasviverkosto sekä Legumes Translated- ja Hukka-hankkeet!

Ground for Growth on verkosto, johon kuuluu maanviljelijöitä, kuluttajia, ja heidän organisaatioitaan, kuten myös järjestöjen edustajia ja ruokayrittäjiä, jotka työskentelevät yhdessä tutkijoiden kanssa luodakseen tulevaisuuden polkuja palkokasvien lisääntyvälle tuottamiselle ja kulutukselle Suomessa. Verkosto keskittyy palkokasveihin, joita voidaan viljellä Suomessa. Näitä ovat esimerkiksi härkäpavut, herneet, lupiiniit ja jossain määrin soija.

Legumes Translated-hanke tukee palkokasvien tuotantoa ja käyttöä ja luo verkostoja toimijoiden välille.

Hukka-hanke: Herneen, härkäpavun ja makealupiinin tuotanto ja uudet korjuumenetelmät. Hankkeen tavoitteena on parantaa herneen, härkäpavun ja makealupiinin viljelyn kannattavuutta ja luoda toimiva tuotantoketju sekä tähdätä valkuaisomavaraisuuden kohentamiseen kaikkia osapuolia edesauttavin menetelmin.

Webinaari kesto on enintään yksi tunti. Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -ohjelmalla ja se myös nauhoitetaan. Teams toimii parhaiten Edge / Chrome-selaimella, mikäli et ole asentanut ohjelmaa. Webinaarin tallenne on katsottavissa myöhemmin www.ilmastoviisas.fi-sivustolla.

Lisää

Aika

(Torstai) 13:00 - 14:00(GMT+00:00)

Kohderyhmä

hanketoimijat, maaseudun kehittäjät, neuvojat, viljelijät, opiskelijat, maaseutuhallinto, kaikki kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Karoliina Rimhanen

Yhteystiedot

029 5326481, karoliina.rimhanen@luke.fi

Webinaariosoite

https://www.ilmase.fi/kevaan-2020-webinaarit/