Ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyön tuloksia ja saatuja kokemuksia sekä ajatuksia tulevaan yhteistyöhön esitellään webinaarissa torstaina 27.1.2022 klo 13.00 – 14.30.
Ilmoittautumalla saat linkin Teamsiin: https://ty.fi/yhdessa-opitaan-2701
Ohjelma
Tervetuloa Yhdessä opitaan -webinaariin!
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto
Uusia tuotteita ja reseptiikkaa yhdessä – miten sen teimme?
Kokemuksia Varsinais-Suomesta
Mervi Louhivaara, Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä-hanke, Turun yliopisto
Katri-Helena Paasonen, Turun ammatti-instituutti
Kirsi Hirvensalo, Makeistehdas Makeidon kertovat kokemuksia tuote- ja reseptiikkakampanjasta
Lähiruokakarnevaalit – näin tehtiin näkyväksi ruoan reitti pellolta pöytään
Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Mitä kannattaa huomioida yrittäjä- ja oppilaitosyhteistyön edistämisessä?
Soila Hiltunen, Ruokeva-hanke, Oulun maa- ja kotitalousnaiset
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto
Webinaarin toteuttaa valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke yhteistyössä maakunnallisten elintarvikealan kehittämishankkeiden kanssa.