tammikuu, 2022

27tammi13:0014:30Yhdessä opitaan – kokemuksia yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä

Tapahtuman kuvaus

Ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyön tuloksia ja saatuja kokemuksia sekä ajatuksia tulevaan yhteistyöhön esitellään webinaarissa torstaina 27.1.2022 klo 13.00 – 14.30.

Ilmoittautumalla saat linkin Teamsiin: https://ty.fi/yhdessa-opitaan-2701


Ohjelma

Tervetuloa Yhdessä opitaan -webinaariin!

    Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto

Uusia tuotteita ja reseptiikkaa yhdessä – miten sen teimme?

Kokemuksia Varsinais-Suomesta

    Mervi Louhivaara, Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä-hanke, Turun yliopisto

    Katri-Helena Paasonen, Turun ammatti-instituutti

    Kirsi Hirvensalo, Makeistehdas Makeidon kertovat kokemuksia tuote- ja reseptiikkakampanjasta

Lähiruokakarnevaalit – näin tehtiin näkyväksi ruoan reitti pellolta pöytään

    Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Mitä kannattaa huomioida yrittäjä- ja oppilaitosyhteistyön edistämisessä?

    Soila Hiltunen, Ruokeva-hanke, Oulun maa- ja kotitalousnaiset

    Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopisto

Webinaarin toteuttaa valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke yhteistyössä maakunnallisten elintarvikealan kehittämishankkeiden kanssa.

Lisää

Aika

(Torstai) 13:00 - 14:30

Järjestäjä

Liitetiedostot

Kohderyhmä

yritykset, oppilaitokset, ruoka-alan kehittäjät

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi

X
X