Yhdessä tehden parempiin tuloksiin – Elintarvikealan vuosiseminaari

13joulu10:0015:30Yhdessä tehden parempiin tuloksiin – Elintarvikealan vuosiseminaariSnellmaninkatu 9-11, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Elintarvikealan elinvoimaisuus, kansainvälistyminen, kiertotalous ja kilpailutoiminta ovat keskiössä tämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarvikealan vuosiseminaarissa.

Aamupäivällä käsitellään lähiruokaan liittyen kilpailutoiminnan merkitystä, suoramyynnin kannattavuutta, kiertotalousverkostoja sekä pk-elintarvikeyrittäjän, ammattikeittiön ja Foodservice -sektorin yhteistyötä. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on kolmas ruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi.

Iltapäivällä julkistetaan Leipomoalan toimialakatsaus ja Elintarvikealan pk-toimialabarometri sekä uusi Suomen ruokatu otannon vahvuuksia keräävä faktasivusto. Iltapäivässä kuullaan leipomo- ja konditoria-alan kuulumisista ja annetaan evästyksiä elintarvikeviennissä menestymiseen. Iltapäivän järjestää TEM Toimialapalvelu. Tilaisuuden avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Aika: 13.12.2017 klo 10 – 15.30 (aamukahvit klo 9.30 alkaen)

Paikka: Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä. Ilmoittautuminen on päättynyt linkin kautta. Ota yhteyttä paivi.toyli@utu.fi.

Webcasting:ina tilaisuutta seuraaville lähetetään linkki lähetykseen ennen tilaisuutta. Linkki tulee myös www.aitojamakuja.fi-sivulle.

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 10:00 - 15:30(GMT+00:00)

Paikka

Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Ilmoittautumisosoite

http://ty.fi/vuosiseminaari2017

Kohderyhmä

Elintarvikealan kehittäjät ja yrittäjät sekä kaikki alan sidosryhmät

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli ja Leena Hyrylä

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi ja leena.hyryla@ely-keskus.fi

Webinaariosoite

https://prospectumlive.com/event/aitojamakuja