Yhteistyö, kansainvälistyminen ja uudet innovatiiviset toimintatavat ovat keskiössä tämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarviketeollisuuden vuosiseminaarissa. Aamupäivällä käsitellään lähiruokaan liittyen kestävyyttä, alan uudistuvaa lainsäädännön neuvontaa sekä pk-yritysten viennin tukitoimenpiteitä. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan
Yhteistyö, kansainvälistyminen ja uudet innovatiiviset toimintatavat ovat keskiössä tämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarviketeollisuuden vuosiseminaarissa.
Aamupäivällä käsitellään lähiruokaan liittyen kestävyyttä, alan uudistuvaa lainsäädännön neuvontaa sekä pk-yritysten viennin tukitoimenpiteitä. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on toinen lähiruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi.
Iltapäivällä julkistetaan Elintarviketeollisuuden toimialaraportti, joka avaa elintarvikesektorin merkitystä. Tähän liittyen kuullaan myös yrityksen sekä Elintarviketeollisuusliiton puheenvuorot. Viennin kasvumahdollisuuksia ja verkostojen tarjoamia mahdollisuuksia avaa Finpron katsaus. Iltapäivän järjestää TEM toimialapalvelu.
Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä.
Ilmoittaudu tilaisuuteen (myös webcasting:iin) oheisen linkin kautta viimeistään 5.12.2016. Webcasting:ina tilaisuutta seuraaville lähetetään linkki lähetykseen ennen tilaisuutta.
Lisää
(Tiistai) 09:30 - 15:15
Snellmaninkatu 9-11, Helsinki
https://www.webropolsurveys.com/S/5B97C09FD039C26D.par
Elintarviketoimialan kehittäjät ja asiantuntijat, elintarvikealan yrittäjät, lähiruoka-alan toimijat
Päivi Töyli, Lähiruoan koordinaatiohanke (paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929) ja Leena Hyrylä, elintarvikealan toimialapäällikkö (leena.hyryla@ely-keskus.fi, 0295 029 047)