Bio- ja kiertotalouden matchmaking

23marras(marras 23)08:3024(marras 24)12:30Bio- ja kiertotalouden matchmakingRatapihankatu 43

Tapahtuman kuvaus

Marraskuussa tehdään Tähteistä tähtiä! Tampereella järjestettävä verkostoitumistapahtuma kutsuu yhteen osaajat eri aloilta edistämään bio- ja kiertotaloutta. Tapahtumassa kuullaan inspiroivia puheenvuoroja, kehitetään työpajoissa uudenlaisia ratkaisuja ja tutustutaan retkillä käytännön kiertotaloustoimintaan.

Verkostoitumistapahtumassa on kolme teemaa, joista järjestetään omat työpajat. Teemoja ovat rakentamisen kiertotalous ja puurakentaminen, kiertotalouden liiketoimintamallit ja digitalisaatio sekä ravinteiden kierrätys.

Perjantaina 24.11.2017 järjestetään kaikille avoimia tutustumiskäyntejä. Kohteita ovat Näsijärven rantaan nouseva uusi älykäs ja kestävä kaupunginosa Hiedanranta, Nokialla sijaitseva bio- ja kiertotalousyrityspuisto ECO3 sekä Hervannassa sijaitsevat TTY:n ja VTT:n laboratoriot. ECO3-tutustumisretki on jo täynnä, mutta varasijoille voi ilmoittautua. Tutustumiskäyntien aikataulut sekä tarkemmat tiedot kohteista löytyvät tilaisuuden ohjelmasta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan liitto, Suomen Itämeri-instituutti, TTY, VTT, Ravinteiden kierrätyksen kärkihanke, Luke, Business Tampere sekä BSR Stars S3, CloseLoops ja Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hankkeet. Osa tilaisuuden ohjelmasta on englanniksi.

Lisää

Aika

23 (Torstai) 08:30 - 24 (Perjantai) 12:30(GMT+00:00)

Liitetiedostot

Ilmoittautumisosoite

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU5y_-vNcfc5GKmOSV6NYGmjerl-IUCnk4_spnc2ejUiyYcA/viewform

Kohderyhmä

Yritykset, tutkimus, julkinen sektori

Yhteyshenkilö

Johanna Leino, kehitysjohtaja, Itämeri-instituutti

Yhteystiedot

johanna.leino@tampere.fi