marraskuu, 2020

10marras09:0012:00Pirkanmaan Älykkäät maaseudut -webinaariValitse tallennettu sijainti

Lisää

Tapahtuman kuvaus

Puhuttaako Pirkanmaan maaseudun kehittämisen tulevaisuus?

Älykkäät maaseudut -seminaarissa otetaan rohkea startti uudelle vuosikymmenelle ja pohditaan millaiselta Pirkanmaan maaseutu näyttää vuonna 2027!

Kutsumme Pirkanmaan maaseudun yrittäjät ja kehittäjäorganisaatiot verkossa järjestettävään tilaisuuteen keskustelemaan, millaiselta paikallisen maaseudun tulisi näyttäytyä vuosikymmenen loppupuolella. Tilaisuus pitää sisällään herätteleviä puheenvuoroja ja yhteishengessä työskentelyä. Tarkoituksena on, että maaseudun toimijat ja kehittäjät pääsevät jakamaan tietoa ja ajatuksia keskenään siitä, mihin suuntaan haluamme kasvaa ja kehittyä.

Tilaisuus sijoittuu tärkeään ajankohtaan, sillä tänä vuonna on käynnistynyt EU:n yhteisen maaseutupolitiikan (CAP) valmistelu vuosille 2021-2027. Oleellisena osana valmistelussa on Pirkanmaan maaseudun kehittämissuunnitelman laadinta.

Seminaari tarjoaa käytännön tietoa tulevan rahoituskauden valmistelusta ja ajankohtaispuheenvuoroja Pirkanmaan maaseudun nykytilasta sekä tulevaisuuden mahdollisuuksista. Kuuntelun lisäksi osallistujat pääsevät työskentelemään pienryhmissä.

Lisätietoja on luvassa lokakuun alussa. Laita päivämäärä kalenteriisi jo valmiiksi!

Aika

(Tiistai) 09:00 - 12:00

Paikka

Valitse tallennettu sijainti

Järjestäjä

Pirkanmaan Ely-keskus

Yhteyshenkilö

Jere Talvitie, Maaseudun kehittämisen asiantuntija, kehittämisvastaava, Pirkanmaan Ely-keskus.

Yhteystiedot

jere.talvitie@ely-keskus.fi puh. 0295 036116, vaihde 0295 036 000

X
X